3F Superligaen

Ohi fremhæver: Det er en vigtig egenskab i truppen

Brøndby spiller med helt i toppen af 3F Superligaen. Helten fra Viborg-kampen Ohi Omoijuanfo beretter om en stærk tro på sejr i Brøndbys trup forud for Grundspillets sidste kamp søndag mod Silkeborg.

Glæde hos Brøndbys Ohi Omoijuanfo og Noah Nartey efter sejren i superligakampen mellem Viborg FF og Brøndby IF på Energi Viborg Arena søndag den 10. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Kalender skal bladres helt tilbage til slutningen af september, for at finde Brøndbys seneste nederlag i 3F Superligaen.

Vestegnsklubben er i god gænge, og har vundet tre ud af årets fire kampe. Senest sejr kom i sidste runde mod Viborg, hvor de grønblusede midtjyder ellers udlignede i overtiden.

Men Ohi Omoijuanfo sikrede sejren få sekunder før slutfløjt, og evnen til aldrig at give op, kendetegner tilstanden i Brøndbys trup, mener Oloijuanfo.

– I sidste uge var der sikkert mange, der så med i TV’et og fra tribunerne, der var sikre på, at kampen ville ende 1-1 efter deres udligning. Men vi går altid efter det til det sidste og vi har altid troen på, at vi kan få et mål mere.

– Det viser karakter i gruppen, at vi altid har troen på sejr, uanset situationen, udtaler Ohi Omoijuanfo til klubbens hjemmeside.

Glæde hos Brøndbys Ohi Omoijuanfo og Noah Nartey efter sejren i superligakampen mellem Viborg FF og Brøndby IF på Energi Viborg Arena søndag den 10. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Nordmanden beretter om en god stemning i truppen, hvor man glæder sig til hver kamp, der skal spilles. Omoijuanfo deler roser ud til holdkammeraterne, og fremhæver en vigtig egenskab i truppen.

– Vi er gode til at komplimentere hinanden, når vi gør det godt, og vi er gode til at give hinanden konstruktiv kritik, når vi ikke gør det godt nok. Det er en virkelig vigtig egenskab, vi har i truppen.

– Vi kan snakke sammen, være enige og uenige, men når alt kommer til alt, så er vi her af samme grund, og det er for at kæmpe for hinanden og Brøndby IF, slutter angriberen.

Kampen mellem Brøndby og Silkeborg spilles klokken 17 på Brøndby Stadion. Den kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P