3F Superligaen

Fenger tror på miraklet: Vi går 100 procent efter den

OB er startet med tre forskellige angrebskonstellationer i de tre seneste kampe. I sidste runde blev Max Fenger den store helt, men selv føler angriberen sig ikke sikker på en startplads søndag mod F.C. København.

Max Fenger jubler efter sin scoring for OB
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Max Fenger blev den store helt for OB i søndags mod Vejle.

Den 22-årige sjællander pandede kampens eneste mål, og dermed trak OB sig sejrsrigt ud af det vigtige opgør.

Det var Max Fengers første startplads i OB siden hjemkomsten fra efterårets udlån i svenske Mjälby. Trods den gode kamp mod Vejle, føler han sig ikke sikker på en startplads søndag mod FCK.

– Nej, det tror jeg sgu ikke, der er så mange, der gør. Der er mange, der byder sig til, og der er mange, der gør det godt til træning. Samtidig føler jeg også, at jeg har gjort det godt, så jeg håber da på en startplads, men det er desværre ikke mig, der tager den beslutning, ellers ville jeg jo selvfølgelig starte hver gang, udtaler en let smilende Fenger til campo.dk.

Den blonde angriber kom til OB i 2018 fra FC Roskilde. Dengang var han U19-spiller, men et par år efter kom debuten på førsteholdet. Og tiden i OB har da også budt på op- og nedture.

– Der har været nogle positive oplevelser – pokalfinale og lidt af hvert – men det er klart, de seneste år har ikke været tilfredsstillende i forhold til, hvad klubben ønsker af top seks. Og det har vi ikke ramt, lyder det fra angriberen.

OB jubel da Max Fenger (OB 30) scorer kampens eneste mål da Vejle Boldklub møder OB i Superligaen på Vejle Stadion søndag den 10. marts 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fengers fynske forår

OB er ved at få skuden på rette kurs under ledelse af Søren Krogh. Nederlagene er blevet færre, pointene flere og spillet er også i fremgang.

OB møder søndag F.C. København. Vinder fynboerne – og taber Silkeborg tilpas stort på Brøndby Stadion – så kan Fenger og holdkammeraterne ende i top seks.

Og den lille chance vil Fenger jagte.

– Det er selvfølgelig vildt, at den stadig er åben. Der skal selvfølgelig ske et mindre mirakel, men vi vil da gå efter den 100 procent, hvis der er en chance.

– Men ja, man kan gå og tænke tilbage på hvilke point, man måske skulle have fået for at komme i top seks, og så kan man ærgre sig lidt. Senest i Aarhus, hvor vi smider to point. Det havde måske varmet nu, men vi vil gå efter den på søndag, hvis der er en chance.

Der er sket større mirakler på Fyn, end at OB er i top seks efter kampen søndag aften. Men skulle Mesterskabsspillet glippe igen i år, så er der jo altid næste sæson.

– Jeg synes, der er positiv fremgang lige nu. Og hvis der ikke sker et mirakel på søndag, så hvert fald fra næste sæson, der burde man kunne sigte mod top seks igen, slutter Max Fenger.

Kampen mellem OB og F.C. København starter klokken 17 og kan ses på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P