3F Superligaen

Officielt: Gylfi Sigurdsson færdig i Lyngby

Gylfi Sigurdssons tid i Lyngby Boldklub er allerede forbi. Det oplyser den kongeblå superligaklub torsdag morgen.

Denne historie udkom først på campo.dk

Gylfi Sigurdsson er færdig i Lyngby Boldklub.

Således vender han ikke retur efter sin skadespause.

Det oplyser superligaklubben på sin hjemmeside torsdag.

Islændingens ophold i Lyngby Boldklub var hans første ophold i en klub i to år.

Lyngby Boldklub forklarer selv, at årsagen bag stoppet er den tidligere Premier League-spillers niveau – eller mangel på samme.

– Vi vil gerne takke Gylfi Sigurdsson for hans tid i Lyngby Boldklub. Gylfi kom til klubben efter en lang pause, og vi havde naturligvis håbet, at vi sammen kunne genfinde hans tidligere niveau.

– Der har desværre vist sig at være for langt, hvorfor han nu skal noget andet. Gylfi har været et godt bekendtskab, bruddet sker uden nogen form for dramatik, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Nicas Kjeldsen, fodboldchef i Lyngby Boldklub.

Gylfi Sigurdsson kom til Lyngby Boldklub i sommeren 2023, og han takker selv for den relativt korte tid, han nåede at være i klubben.

– Jeg værdsætter virkelig, at Lyngby Boldklub gav mig chancen for at vende tilbage til fodbold, og det vil jeg altid være meget taknemmelig for.

– Det betyder meget for mig, og jeg vil altid huske den modtagelse jeg fik af Lyngby-fansene ved min første hjemmekamp. Jeg ønsker klubben alt det bedste i fremtiden, siger Gylfi Sigurdsson.

Den 34-årige islandske landsholdsspiller nåede fem kampe i Superligaen med nul mål til følge, mens det blev til en enkelt kamp i Oddset Pokalen, hvor han nettede to gange mod FC Helsingør.

Hverken den nuværende Lyngby-cheftræner, David Nielsen, eller hans forgænger, Magne Hoseth, havde regnet med, at Gylfi Sigurdsson ville vende retur, efter han tilbage i januar fik ophævet sin kontrakt, fordi han ikke ønskede at modtage løn under sin skadespause.

Gylfi Sigurdsson har tidligere i karrieren tørnet ud for klubber som Everton, Tottenham og Swansea, ligesom han også har 80 A-landskampe for Island.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P