3F Superligaen

Medie: Chelsea og Arsenal kæmper om FCN-teenager

Chelsea kan have et es i ærmet, når de skal forsøge at slå Arsenal i kampen om den næste FC Nordsjælland-spiller, der har sat kurs mod den engelske Premier League.

FC Nordsjællands Mario Dorgeles i kamp med Brøndbys Ohi Omoijuanfo.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Endnu et FC Nordsjælland-talent kan være på vej mod Premier League.

FC Nordsjælland har allerede solgt Ibrahim Osman til Brighton i et skifte, der bliver effektueret til sommer.

En anden afrikansk teenager, nemlig ivorianske Mario Dorgeles, kan vise sig at forlade FC Nordsjælland til sommer til fordel for den engelske liga.

Her meldes særligt Chelsea og Arsenal interesserede i den unge midtbanespiller.

De to engelske storklubber er dog ikke alene om interessen, for ifølge Evening Standard holder både Newcastle, Brighton, Monaco, Lille, Lyon og Marseille også et vågent øje med den unge FCN-komet.

I FC Nordsjælland har Dorgeles siden sit skifte fra Right to Drema-akademiet i Ghana i sommeren 2022 haft Chelsea-legenden Michael Essien som assistenttræner.

FCN-spiller brændte på frit mål: Se den gigantiske chance her

Essien, der spillede over 250 officielle kampe for Chelsea i perioden fra 2005 til 2014, kunne være Dorgeles vej ind på Stamford Bridge.

Essien har i hvert fald ikke lagt skjul på, at han ser et stort lys i Dorgeles. Sidste år udråbte Essien nemlig Dorgeles til et af de tre største talenter i FC Nordsjælland sammen med Ernest Nuamah, der siden er skiftet til Lyon, og Ibrahim Osman, der altså allerede har sin Premier League-fremtid på plads.

Mario Dorgeles står i alt noteret for 43 kampe for FC Nordsjælland med ét mål til følge.

Måltotalen kunne dog nemt have lydt på det dobbelte. Dorgeles fik nemlig en kampe mulighed i sidste weekends 1-2-sejr over Hvidovre. Den enorme misser kan du se i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P