Villarreal fik ørerne i maskinen, da de mødte Marseille i Frankrig – i Spanien var det dog en helt anden historie, da det spanske mandskab var lige ved at levere et vanvittigt comeback.

Pierre-Emerick Aubameyang forsøger et saksespark for Marseille imod Villarreal i Europa League.

Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten.

Men… Det var virkelig tæt på, at Villarreal gjorde det umulige torsdag aften.

Efter en gedigen 4-0-afklapsning imod Marseille i første del af ottendedelsfinalen var der nok ikke mange, som regnede med Marcelinos tropper.

Til trods for det vandt Villarreal torsdagens kamp med 3-1 og bragte spænding til en ottendedelsfinale, som ellers var så godt som afgjort.

Det startede dog meget lovende da Etienne Capoue sendte spanierne til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg fortsatte Villarreal-trykket, da den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth gjorde det til 2-0.

Sent i opgøret blev det også 3-0, da den colombianske forsvarsspiller Yerson Mosquera stangede bolden i kassen.

Således kunne Villarreal for alvor lugte blod, men opgøret fik en antiklimatisk ende, da Marseilles franske højreback Jonathan Clauss reducerede til 3-1 fire minutter inde i dommerens tillægstid.

Til trods for nederlaget er Marseille klar til kvartfinalen af Europa League på baggrund af første opgørs målfest med et samlet resultat på 3-5.