Premier League

Medie: Planen er uændret – Arsenal køber ham fri

I sommer lejede Arsenal David Raya for hele sæsonen, og man lykkedes samtidig med at få en købsoption med i aftalen – en option, som man angiveligt fortsat ønsker at benytte sig af.

Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I begyndelsen af sæsonen var et af de helt store emner i Arsenal, hvem der mon skulle være førstevalg i målet.

Man havde netop lejet David Raya i Brentford, og den spanske målmand endte med at trække sig sejrrigt ud af duellen mod Aaron Ramsdale.

Siden har han været fast som sidste skanse hos Premier Leagues aktuelle førsteplads, og Arsenal skulle da også have besluttet sig for at gøre opholdet permanent.

Man har nemlig sikret sig en købsoption i lejeaftalen med Brentford, og den har klubben fra det nordlige London tænkt sig at benytte sig af.

Det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano på det sociale medie X og oplyser desuden, at beslutningen om at hente David Raya permanent blev truffet for flere måneder siden.

Ifølge ham, så lyder købsoptionen på 27 millioner pund. Det svarer til 235 millioner kroner, som altså skal sendes i retning af Brentford.

Romano mener også at vide, at Arsenal netop har fået en ny aftale på plads med Takehiro Tomiyasu, samtidig med at der arbejdes på en kontraktforlængelse med Ben White.

David Raya har vogtet mål 29 gange for Arsenal i denne sæson.

Senest blev han den helt store helt, da han var kraftigt medvirkende til Arsenals sejr over Porto i straffesparkskonkurrence tirsdag aften.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P