Europæisk Klubfodbold

Skuffet FCK-træner: ‘Forkert’ rødt kort ændrede alt

Et rødt kort, der ifølge F.C. Københavns U19-cheftræner, Morten Bisgaard, ikke skulle være givet, ændrede kampen fuldstændig, da de unge løver røg ud af UEFA Youth League tirsdag.

F.C. København logo

F.C. København var så tæt på sensationen.

De unge københavnere røg ud af Youth League til FC Nantes tirsdag og missede dermed chancen for at blive det første danske hold i semifinalerne nogensinde.

FCK var foran med 1-3 og lignede et hold, der kunne gå hele vejen, indtil anfører Cornelius Olsson blev vist det røde kort og måtte tidligt i bad.

Et rødt kort, der ifølge cheftræner Morten Bisgaard ikke skulle være givet.

– Man kan måske godt stoppe billedet et enkelt øjeblik, og så ser det slemt ud. Men jeg synes, det er en klar dommerfejl, og jeg forstår det ikke.

– En ting er at tabe, men at tabe på baggrund af sådan noget – også fordi vi ryger ud i straffe og er meget tæt på til sidst – er virkelig ærgerligt, fordi jeg føler, vi havde kampen, hvor vi ville have den, lyder det fra Morten Bisgaard til FCK TV.

Trods den – ifølge Bisgaard – dårlige dommerindsats er cheftræneren positiv over de, hans hold viste på banen.

– Vi føler, at vi har spillet en rigtig god første halvleg. Vi dominerer i starten. Vi skal lige finde os til rette, men så scorer de et hurtigt mål ud af ingenting. Der må jeg bare sige, at spillerne kommer rigtig flot tilbage, og så dominerer vi dem totalt. Jeg synes stort set, at vi udspiller dem i 20-30 minutter.

– Spillerne gør alt, hvad de kan, men de marginaler, som vi havde mod Zilina i Slovakiet, dem havde vi ikke i dag, siger Morten Bisgaard.

FCK’s U19-drenge spillede sig videre mod slovakiske Zilina, hvor det hele også måtte afgøres i straffesparkskonkurrence, før de mødte de franske U19-mestre fra Nantes.

Bayern accepterer straf – trækker tråde til FCK-kamp

Tirsdagens opgør mod FC Nantes blev spillet på førsteholdets stadion, Stade de la Beaujoire, og her havde hele 19.301 tilskuere fundet vej til lægterne.

Se situationen, der første til det røde kort til Cornelius Olsson, i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P