DFB-Pokal

Pokalsensationen fortsætter: Bayern-bøddel er i semifinalen

Saarbrücken fra den tredjebedste række i Tyskland fortsætter sin imponerende march i den tyske pokalturnering. Tirsdag aften slog de endnu et Bundesligaholdet Mönchegladbach ud af DFB Pokal og er klar til semifinalen.

Saarbrückens målmand jubler efter slutfløjt
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Fodboldverdenen måbede tilbage i november.

Her ekspederede upåagtede Saarbrücken fra 3. Liga i Tyskland selveste Bayern München ud af DFB Pokal.

Siden har Saarbrücken også vundet over Frankfurt, og tirsdag aften var det Borussia Mönchengladbachs tur i Saarbrückens pokaldræber-maskine.

Bundesligaholdet kom ellers planmæssigt fra start ved Robin Hack, som efter otte minutter bankede Gladback i front. Føringen var dog en stakket frist.

Bare tre minutter efter fulgte Amine Naifi op på en afslutning og kunne dermed bringe balance i regnskabet.

Favoritterne fra Gladbach havde langt det meste af både spil og chancer, men den uafgjorte stilling holdte helt til pausen.

I anden halvleg var tendenserne de samme, men Bundesligaens nummer 12 kunne ikke få bolden i mål. Det lignede derfor et uafgjort resultat, men i tredje minuts overtid bankede Saarbrückens Kai Brunger kuglen ind bag Moritz Nicolas i Gladbachs mål – og så kunne jublen bryde ud.

Saarbrücken havde ekspederet det tredje Bundesligahold ud af turneringen og er dermed klar til semifinalen i pokalturneringen.

Her venter Kaiserslautern fra 2. Bundesligaen på hjemmebane den 3. april. Den anden semifinale er mellem Bayer Leverkusen og Düsseldorf.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P