Premier League

Medie: Højlund trukket til side af utilfredse holdkammerater

Rasmus Højlund har givet et interview til en YouTube-kanal, og det har fået et par holdkammerater i Manchester United til at trække danskeren til side. Det erfarer engelske Daily Mail.

Rasmus Højlund er trukket til side for Manchester United
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan virke uskyldigt at give et interview til en YouTube-kanal.

Men ikke, hvis det er til kanalen The United Stand og bagmanden Mark Goldbridge. Det erfarer Rasmus Højlund tilsyneladende i disse dage.

Den blonde danske angriber var gæst hos Goldbridge, og det har angiveligt fået nogle af holdkammeraterne hos Manchester United til at reagere.

Daily Mail skriver, at The United Stand opfattes som en kanal, der spreder negativitet og smider Uniteds spillere under bussen foran de mere end 1,8 millioner abonnenter.

Derfor har et par af Uniteds spillere tilsyneladende trukket en uvidende Højlund til side, og ladet ham vide, hvad de synes om danskerens deltagelse i programmet. Den 21-årige dansker kendte ikke til kanalens ry og omdømme.

Rasmus Højlund er trukket til side for Manchester United
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Mark Goldbridge, som var manden, der interviewede Højlund, svarer igen på kritikken på det sociale medie X.

– Jalousien ser altid ud til at være stærkest om søndagen. Det tog måneder at få det interview. Alle i klubben var klar over det, spilleren og andre lavede interviews på træningsdagen på Carrington (Uniteds træningsanlæg, red.), vi var der hele morgenen.

– Hvis nogen ville have stoppet det, kunne de have gjort det, skriver Goldbridge.

Interviewet er blevet set over en halv million gange. Rasmus Højlund har misset de seneste kampe for Manchester United grundet en skade, men kan være tilbage til søndagens brag mod Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P