Isaksen fik kun en halvleg i stor Lazio-skuffelse

Gustav Isaksen startede på bænken, men kom på banen efter pausen, da Udinese mandag aften besejrede Biancocelesti i Serie A.

Lautaro Giannetti
49′
L. Lucca
47′
Oier Zarraga
51′
45′
90′

Hverken Gustav Isaksen eller Thomas ‘TK’ Kristensen startede på banen mandag aften.

Begge danskere var henvist til bænken, da Lazio og Udinese tørnede sammen på Stadio Olimpico i Rom.

Lazio trykkede på fra start og havde størstedelen af spillet, men trods flere pæne tilbud, så var det målløst ved pausen. Og Gustav Isaksen blev skiftet ind til anden halvlegs start.

Anden halvleg var kun to minutter gammel, da Lorenzo Lucca overraskende sparkede Udinese foran. Føringen holdte dog kun to minutter, for så havde forsvarsspilleren Lautaro Giannetti scoret selvmål. 1-1.

To minutter senere bragte Oier Zarraga dog Udinese tilbage på sejrskurs, da han kombinerede med Florian Thauvin og lagde bolden køligt i kassen bag Provedel i Lazios mål.

Isaksen (tv.) i nærkamp mod i kampen mod Udinese. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Isaksen kom frem til enkelte afslutninger, men de savnede saft og kraft. Lazio formåede aldrig svare tilbage på Udineses føring, og derfor tog gæsterne tre overraskende point.

Det var Isaksen og Lazios fjerde nederlag i træk på tværs af Champions League og Serie A.

Thomas Kristensen så hele kampen fra bænken, men kan trøste sig ved, at forsvarskollegaen Gianetti scorede selvmål. En anden forsvarer, Nehuen Perez, fik sit andet gule kort i dommerens overtid, og er dermed i karantæne i næste runde.