LaLiga

Efter første mål i Real Madrid: Det har været svært

Arda Güler opnåede søndag aften en kæmpe milepæl, da han noterede sig for sin første scoring nogensinde i Real Madrid-trøjen. Han fortæller efterfølgende, at målet kommer i kølvandet på en svær sæson for ham.

Arda Güler sætter ord på en svær første tid i Real Madrid.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Han kom til Real Madrid i sommer.

Siden pådragede han sig en skade kort efter skiftet, og det første lange stykke tid bød derfor på et ophold på sidelinjen og genoptræning.

Søndag aften kom forløsningen dog for 19-årige Arda Güler, da han i sit blot sjette indhop for Real Madrid noterede sig for sin første scoring for den spanske hovedstadsklub.

Det tyrkiske stortalent blev sat på banen i det 89. minut, og fire minutter inde i tillægstiden faldt scoringen så.

Efter kampen har Arda Güler sat ord på sit første mål i Real Madrid-trøjen overfor klubbens egen TV-kanal og øvrige spanske medier.

– Det var en stor kamp, og jeg vil gerne lykønske holdet for at vinde 4-0. Jeg vil også gerne takke dem, som støtter mig, for det har været en virkelig svær sæson indtil videre. Jeg håber, at det bliver bedre efter i dag.

– Jeg er virkelig glad for at være i Real Madrid. Det er den bedste klub i verden, og selvom det er svært, så har jeg kvaliteten og karakteren til at overkomme det. Som jeg sagde, så håber jeg, at der er bedre ting i vente, siger han.

Med Arda Gülers scoring endte Real Madrid med at vinde 4-0 over Celta Vigo.

Den spanske storklub topper dermed fortsat LaLiga med syv point ned til Girona og otte point ned til FC Barcelona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P