Premier League

Medie: Liverpool og City kæmper om Premier League-profil

Manchester City og Liverpool har angiveligt rettet sigtekornet mod den samme Premier League-spiller, som begge klubber ønsker at hente ind til offensiven til sommer.

Liverpool og Manchester City jagter Pedro Neto
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er direkte dueller på banen, hvor de to klubber begge er med i titelræset. Og så er der direkte dueller på transfermarkedet.

Liverpool og Manchester City har været en fast del af Premier League-toppen de seneste mange sæsoner. Men skal man være en del af toppen, skal man også hente de bedste spillere, og nu har de to topklubber fået øjnene op for én og samme spiller.

Det skriver Sunday Telegraph.

Spilleren, der har fået de to klubber til at slikke sig om munden, er Wolves’ offensivprofil, Pedro Neto.

Den 24-årige portugiser har været flyvende for Wolves i denne sæson, hvor han blandt andet har gjort sig bemærket med en stor mængde oplæg til mål.

Det har skabt interesse hos Liverpool og Manchester City, der altså nu skulle være i direkte duel om Neto. Det kræver dog, at de to klubber er villige til at punge ud. Meldingen går nemlig på, at Neto skulle koste i omegnen af 700 millioner danske kroner.

Liverpool skulle have udset sig Pedro Neto som afløser for Mohamed Salah, der tidligere har været meldt på vej væk fra Liverpool.

Omvendt har City udset sig Neto som den umiddelbare afløser for Bernardo Silva, der ligeledes har været meldt på vej væk fra Guardiolas tropper. Som alternativ hertil nævnes også West Hams Lucas Paquetá.

Pedro Neto har spillet i Wolves siden sommeren 2019. I alt er det blevet til 134 kampe for klubben med 14 mål og 24 assists til følge. Den nuværende kontrakt mellem Neto og Wolves løber frem til sommeren 2027.

Liverpool og Manchester City står søndag eftermiddag overfor hinanden på banen. Opgøret på Anfield fløjtes op klokken 16:45 og kan følges direkte på See og Vaiplay.

Klopp om Guardiola: Han er allerede en legende

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P