LaLiga

Medie: Real Madrid-spiller fravælger Spaniens landshold

Real Madrid-spilleren Brahim Diaz har angiveligt fravalgt det spanske landshold, og har i stedet tænkt sig at repræsentere det marokkanske landshold.

Brahim Diaz har angiveligt fravalgt det spanske landshold, og har i stedet tænkt sig at repræsentere det marokkanske landshold.
Foto: Ana Beltran/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Brahim Diaz kan snart tørne ud for det marokkanske landshold.

Real Madrid-spilleren er født og opvokset i Spanien, men til trods for, at Diaz er noteret for én enkelt landskamp for det spanske landshold, så kan han stadig nå at vælge det marokkanske til.

Madrid-profilen har nemlig en marokkansk far, og den 4. marts bragte det spanske medie AS historien om, at Diaz har fået marokkansk statsborgerskab.

Brahim Diaz har angiveligt fravalgt det spanske landshold, og har i stedet tænkt sig at repræsentere det marokkanske landshold.
Foto: Ana Beltran/Reuters/Ritzau Scanpix

I samme ombæring blev Real Madrid-spilleren også udtaget til det marokkanske landshold, og nu har den tidligere spanske landsholdsspiller truffet en beslutning om, hvilket landshold han vil repræsentere.

Det er til trods for, at flere spanske medier har meldt, at Diaz også ville blive udtaget til det spanske landsholds næste kampe.

Ifølge Fabrizio Romano er valget nemlig faldet på Marokkos landshold.

Beslutningen kan finde sted, da Brahim Diaz kun har repræsenteret Spanien i en venskabskamp.

Derfor tillader FIFA’s reglement, at Real Madrid-profilen fremover kan tørne ud for Marokko.

Det er heller ikke så underligt, at telefonen nu bimler og bamler hjemme hos Brahim Diaz.

For Real Madrid er det nemlig blevet til 32 kampe i alle turneringer. Her har Diaz kvitteret med otte mål og fire oplæg.

Senest blev det også til 83 minutter, da Real Madrid smadrede Celta Vigo 4-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P