Juve snubler mod Atalanta: Stryger ned på tredjepladsen

Juventus måtte søndag aften nøjes med ét enkelt point, da Atalanta stak en ordentlig kæp i hjulet på de efterhånden vage titelaspiranter.

Atalanta stjæler to point fra Juventus.

Det trækker op til et Inter-mesterskab.

I hvert fald tabte Juventus søndag aften vigtige skridt, da Atalanta sørgede for, at pointene blev delt imellem de to hold med resultatet 2-2.

Efter 35 minutter bragte hollandske Teun Koopmeiners Atalanta i front med 0-1, som også blev pausestillingen.

I anden halvleg kom Juventus bedre efter det, da først Andrea Cambiaso prikkede udlingen ind efter et oplæg fra Weston McKennie.

Selvsamme McKennie var igen i oplæggerens rolle, da Arkadiusz Milik blot fire minutter bragte Juve på sejrskurs.

Igen fire minutter senere faldt det udlignende mål, da Teun Koopmeiners scorede sit andet mål og ligeledes afgjorde kampen med et tørt hug, som Wojciech Szczesny ikke kunne afværge.

Således stryger Juventus ned på tredjepladsen, hvor AC Milan nu indtager andenpladsen, imens Inter er ved at stikke af med Serie A-titlen.

Du kan se stillingen i Serie A lige her.