Imponeret Vallys: Fandme et flot mål Ohi får lavet

Ohi Omoijuanfo blev den store helt for Brøndby søndag aften, da han krøllede bolden ind med ydersiden i det 94. minut. Efter kampen er der store roser fra holdkammeraten Nicolai Vallys til den store nordmand.

Brøndbys Nicolai Vallys i kamp med Viborgs Manuel Mbom under superligakampen mellem Viborg FF og Brøndby IF på Energi Viborg Arena søndag den 10. marts 2024.

Bedst som Brøndby troede, at to vigtige point var tabt, dukkede Ohi Omoijuanfo op.

I søndagens sene kamp i 3F Superligaen var den norske skarpretter på pletten for Brøndby med en fantastisk yderside som sikrede tre point mod Viborg.

Målet faldt i overtiden få minutter efter, at Ementa havde scoret til 1-1, og dermed blev den 30-årige angriber den store helt for Vestegnsklubben.

Også holdkammeraten Nicolai Vallys var glad for holdkammeraten.

– Det var dejligt. Det var fandme et godt mål, han får lavet og selvfølgelig enormt vigtigt at få scoret det mål, og det er en fed følelse, udtaler Brøndby-kreatøren til Viaplay efter sejren.

Ohi spillede et-to med en holdkammerat på kanten af Viborgs felt og sendte bolden i det korte målhjørne med ydersiden. En svær afslutningen, og netop detaljen med ydersiden høster anerkendelse hos Vallys.

– Det gik jo meget godt. Et imponerende og virkelig flot mål, også at steppe op på den måde så sent i kampen. Så det var fint.

Brøndby havde tre minutter forinden fået smidt en kold spand vand i hovedet, da Viborgs Ementa scorede til 1-1. Det lignede to tabte point, men sejren endte alligevel hos Brøndby.

– Jeg synes, det viser noget karakter, som vi også viste i første runde af denne forårssæson (mod FC Midtjylland, red.). Det er selvfølgelig dejligt, slutter Vallys.

Drømmemål sikrer Brøndby sejren efter overtidsdrama

Med sejren indtager Brøndby førstepladsen i 3F Superligaen, to point foran rivalerne fra F.C. København.

FC Midtjylland kan dog skubbe Vallys og co. ned på andenpladsen, hvis de besejrer Randers FC mandag aften.