Drømmemål til trods: Sen scoring sørger for pointdeling

Premier League-opgøret imellem West Ham og Burnley bød på intet mindre end fire scoringer, hvoriblandt Chelsea-lejesvenden David Datro Fofana scorede et vaskeægte drømmeål.

Lucas Paquetá
46′
D. Ings
90’+1′
D. Fofana
11′
K. Mavropanos
45’+1′
  • Burnley har ikke haft nogen nem sæson tilbage i Premier League, men søndag eftermiddag kom Vincent Kompanys mandskab flyvende fra start, da den ivorianske spydspids David Datro Fofana bragede et langskud ind efter bare 11 minutter

• Det blev endnu bedre for nedrykningskandidaterne, da græske Konsantinos Mavropanos fik passeret sin egen keeper og med et selvmål gjorde det til 0-2

• En stærk første halvleg til trods, så endte Burnley med at smide sejren i anden halvleg, da Lucas Paqueta efter bare ét enkelt minut i anden halvleg reducerede til 1-2, inden Dannys Ings til allersidst sørgede for pointdeling med en fornem flugter i Burnley-feltet. Således forsætter Kompany og co’s. rædderlige 2024, hvor det endnu ikke er blevet til nogen sejr

West Ham 0-1 Burnley (David Datro Fofana, 11′):

West Ham 0-2 Burnley (Konsantinos Mavropanos, 45+1′):