Championship

Hermansen piller straffespark i Leicesters pointtab

Mads Hermansen gjorde sig lørdag bemærket for flere gode aktioner, da Leicester spillede uafgjort på udebane mod Hull i Championship. Den 23-årige dansker pillede blandt andet et straffespark.

Mads Hermansen præsenteres i Leicester

I Brøndby er de næppe overrasket over Mads Hermansens evner på straffespark.

Den 23-årige målmand har reddet flere vigtige straffesparksforsøg, og lørdag gjorde han det igen for Leicester i Championship.

Efter bare syv minutter stod den Liverpool-ejede offensivspiller Fabio Carvalho klar til at sparke, men Hermansen havde læst englænderen og reddede forsøget.

Carvalho skulle dog få revanche otte minutter senere, da Hull udnyttede en fejl i de bagerste rækker hos Leicester. 1-0 til Hull.

Leicester kom dog tilbage i opgøret, da den bundrutinerede Jamie Vardy viste Carvalho, hvordan et straffespark skal omsættes. Den 37-årige angriber gjorde det til 1-1.

Mads Hermansen redder straffespark

Kort før pausen var der igen koks i de bagerste rækker hos Leicester, men Mads Hermansen fik reddet kastanjerne ud af ilden. Det var derfor lige ved pausen.

Efter et kvarter i anden halvleg sendte Anass Zarouryu Hull på vinderkurs, men føringen blev endnu en gang neutraliseret af Jamie Vardy, som kunne score sit sæsonmål nummer 13 og gøre det til 2-2.

Det blev også kampens resultat, og dermed hentede Leeds to point på Leicester på Championships førsteplads. Leicester har tre point ned til The Whites.