FCN-spiller brændte på frit mål: Se den gigantiske chance her

Ved stillingen 1-2 til FC Nordsjælland brændte Mario Dorgeles en af fodboldspillets allerstørste chancer, da ivorianeren missede foran et frit og tomt Hvidovre IF-mål.

FC Nordsjællands Conrad Harder scorer til 0-1under superligakampen på Pro Ventilation Arena i Hvidovre mellem Hvidovre IF og FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland fik afværgede et Hvidovre IF-comeback, da klubben vandt 1-2 fredag aften.

Selvom resultatet holdt hårdt helt ind i dommeres tillægstid, så havde Nordsjælland faktisk muligheden for at lukke og slukke kampen med et minut igen.

Efter et Hvidovre-hjørnespark, hvor Adrian Kappenberger var med fremme, fik Mario Dorgeles nemlig en af fodboldens største chancer.

Via lidt tilfældigheder blev Dorgeles nemlig sendt afsted ned mod et helt frit Hvidovre-mål, hvor Kappenberger var fanget oppe i den anden ende.

Den chance formåede Nordsjællands ivorianer dog på ingen måder at udnytte.

Et par meter over midterlinjen forsøgte Dorgeles sig med en afslutning, der dog endte med at trille tre meter ved siden af det tomme Hvidovre-mål.

Heldigvis for Dorgeles og FC Nordsjælland formåede Hvidovre ikke at få udlignet i det sidste minut.

Du kan se den store afbrænder øverst i artiklen.