NordicBet Ligaen

FC Fredericia smider vigtige point til bundhold

FC Fredericia på NordicBet Ligaens fjerdeplads var lørdag på besøg i Slagelse, hvor Næstved Boldklub spiller sine hjemmekampe. Det hele endte uafgjort, men det var hjemmeholdet der var tættest på de tre point.

FC Fredericias Sofus Berger i kamp

En sejr, et nederlag og nu en uafgjort.

FC Fredericia har fået en broget start på foråret, efter at trekantsklubben lørdag spillede 0-0 mod Næstved Boldklub på NordicBet Ligaens næstsidsteplads.

Det grønblusede hjemmehold spiller forårets kampe på Slagelse Stadion, og i første halvleg stod der Fredericia på det meste.

Gæsterne havde det meste spil og de fleste forsøg, men formåede alligevel ikke at spille sig frem til de helt store chancer.

En af første halvleg store samtaleemner var efter 25 minutter, hvor der var appeller for, at Fredericia-målmand Mattias Lamhauge tog bolden med hænder udenfor feltet. Dommerens fløjte forblev tavs. Se klippet øverst i artiklen.

Hobro smider point – åndet i nakken af Hillerød

Der blev dog ikke scoret i første halvleg, og i anden halvleg var det Næstved, som pressede mest på. Der var flere lige-ved-og-næsten chancer for de grønblusede, blandt andet til Frederik Ellegaard halvvejs i anden halvleg.

Men ind kom bolden ikke, og selvom hjemmeholdet pressede på til sidst, så endte det hele som det startede.

Fredericia taber derfor vigtige point til toppen af NordicBet Ligaen. Næstved henter et enkelt point ind på HB Køge på tiendepladsen, som fredag aften tabte til Hillerød.