Premier League

Sheffield-manager afslører: Skal tale fremtid med klubejer

Sheffield United-manager Chris Wilder afslører, at han i næste uge rejser til Saudi Arabien for at diskutere fremtiden med klubejer Prins Abdullah.

Sheffield United manager Chris Wilder rejser til Saudi Arabien for at tale med klubbens ejer.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det ser ikke godt ud for Sheffield United.

Premier League-oprykkerne ligner mere og mere et hold, der har kurs mod en hurtig tilbagevenden til The Championship.

På intet tidspunkt i sæson har klubben set ud til at få hjulene til at rulle, og det fik i december klubben til at fyre manager Paul Heckingbottom.

Ind kom i stedet en gammel kending af klubben, Chris Wilder, der også var manager for klubben i 227 kampe fra 2016 til 2021, men i sine 13 Premier League-kampe har Wilder kun skaffet otte point yderligere til holdet, der ligger sidst i Premier League.

Nu venter der en alvorssamtale med klubejer – den saudiske prins Abdullah – for Wilder. Det afslører den 56 årige manager selv på fredagens pressemøde.

– Jeg tager til Riyadh i næste uge for at mødes med ejerne i fire eller fem dage. De forstår situationen, vi er i. De bryder sig ikke om situationen, hvilket jeg heller ikke havde forventet.

Historisk dårlig: Sheffields rædderlige stime fortsætter

– Vi tager alle ansvaret, og vi er alle berørte, uanset om ejeren er til alle kampene. Han holder flittigt øje, og vi taler sammen ofte, så han er ivrig efter at flytte ting og planlægge, lyder det ifølge BBC fra Wilder.

Sheffield United har kun tre sejre indtil videre i sæsonen, og klubbens målscore lyder efter 27 kampe på minus 50 mål.

Senest fik holdet ørerne i maskinen på hjemmebane, da de mandag tabte 0-6 til Arsenal, efter at have været bagud 0-5 ved pausen.

Selvom der er 11 point op til Nottingham Forest på den rigtige side af nedrykningsstregen, så har de endnu ikke opgivet håbet om overlevelse på Bramall Lane.

– Jeg bliver ved med at sige, at der sker gode ting, og jeg er sikker på, at der kommer mere de næste to-tre uger. Der er stadig liv i os. Jeg har endnu ikke fået at vide, at vi er rykket ned.

– Det gør vi, hvis vi bliver ved med at spille, som vi gjorde i en halv 30-40 minutter mod Arsenal. Så sker det ret hurtigt, så det er nødt til at være vores udfordring ikke at lade det ske, lyder det fra Wilder.

Sheffield United har, siden Prins Abdullahs køb af 50 procent af aktierne i klubben i 2013 haft lidt af en rutschebanetilværelse.

Klubben rykkede i 2017 op fra League One til The Championship, og bare to år senere rykkede de op i Premier League. Her blev det i første sæson til en niendeplads, men året efter rykkede de atter ned. Efterfølgende blev det til to år på anden klasse, inden de i sidste sæson atter rykkede op med en andenplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P