Europa League

Romersk magtdemonstration: Brighton sendt til tælling

Brighton fik i den grad ørerne i maskinen, da Roma stensikkert knuste De Zerbi og co. hjemme på Stadio Olimpico.

Paulo Dybala fejrer sin scoring imod Brighton i Europa League.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Roma-maskinen kører som smurt.

Der var nemlig ingen slinger i valsen, da Roma torsdag aften lagde ud med en stensikker 4-0-sejr i første del af ottendedelsfinalen imod Brighton.

Paulo Dybala blev det første navn på måltavlen, da argentineren åbnede scoringen efter 13 minutter, efter et veltimet dybdeløb kastede en fornem scoring af sig.

Paulo Dybala fejrer sin scoring imod Brighton i Europa League.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Landsmanden Leandro Paredes sendte en præcis stikning i dybden, hvorefter Dybala køligt rundede Jason Steele i Brighton-målet.

Jublen var dog kortlivet, da der i første omgang blev fløjtet for offside. VAR-vognen vurderede, dog at der ikke var sket nogen forseelse – således var Roma i front med 1-0.

Kort før pausen kapitaliserede Romelu Lukaku på en kæmpebrøler fra Brighton-kaptajn Lewis Dunk da belgieren stjal bolden og sikkert bragede den ind til 2-0.

Foto: Andreas Solaro/AFP/Ritzau Scanpix

Uturen fortsatte for Brighton, da Stephan El Shaarawys indlæg havnede lige i støvlen på Gianluca Mancini, der dirigerede bolden i mål til 3-0.

Ydmygelsen blev endegyldig, da El Shaarawy igen var at finde i oplæggerens rolle, da italienerens indlæg denne gang fandt Bryan Cristante, der headede 4-0-sejren hjem.

Dermed ser det rigtig svært ud for Brighton forud for returopgøret i England, der spilles næste uge torsdag den 14. marts.

Ajax og Aston Villa så rødt i nulløsning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P