Champions League

Orri om præstation: Forsvinder selvtilliden har man intet

Orri Óskarsson startede inde for FCK, da man tabte 3-1 til Manchester City på Etihad. Selvom københavnerne røg ud af Champions League med den samlede stilling 6-2, spillede islændingen en rigtig flot kamp, som han knyttede et par ord til efterfølgende.

Orri Óskarsson spillede en rigtig god kamp, da FCK tabte til Manchester City.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Selvtillid.

Det var det svar, Orri Óskarsson gav til Viaplays Helle Smidstrup, da hun efter kampen spurgte den 19-årige islænding, hvordan han havde spillet så flot på Etihad.

Det var ellers ikke en aften, hvor der var meget at juble over for F.C. København, der tabte 3-1 og dermed røg ud med de samlede cifre 6-2 til Manchester City.

– Jeg kan personligt være meget tilfreds med, hvordan jeg kom ind og startede kampen og spillede mig ind i kampen. Det var en fornuftig indsats, og jeg håber, at jeg kan fortsætte stimen, startede Óskarsson overfor Smidstrup.

Efterfølgende, da han blev spurgt ind til, hvordan han formåede at spille så overbevisende på en verdens sværeste udebaner, svarede Óskarsson ganske simpelt.

– Selvtillid. Den har jeg nok af, og den skal man passe på, så den aldrig forsvinder. Mister man selvtilliden, så har man ingenting, uddybede Óskarsson overfor Smidstrup.

Selvom Òskarsson spillede en rigtig god kamp, var det altså ikke nok til at holde liv i FCK’s Champions League-kampagne, hvor endestationen blev Etihad i ottendedelsfinalerne.

Næste gang FCK skal i aktion er søndag den 10. marts, når Lyngby kommer forbi Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P