Officielt: Bayern München forlænger med teenage-juvel

De tyske mestre fra Bayern München har onsdag offentliggjort, at de holder på franske teenager Mathys Tel, som ellers har været ombejlet blandt andre store europæiske klubber.

Mathys Tel forlænger med Bayern München.
Foto: Thomas Kienzle/AFP/Ritzau Scanpix

Han spillede for første gang fuld tid i weekenden.

Det har 18-årige Mathys Tel nu fejret ved at sætte sin signatur på en kontraktforlængelse med Bayern München.

Den 18-årige franskmand har tilbragt halvandet år i Bayern München, men han kan nu se frem til yderligere fem og et halvt år, da hans nye kontrakt løber helt til sommeren 2029.

– Den her kontraktforlængelse betyder meget for mig. Jeg har allerede lært meget i Bayern både på og udenfor banen. München er blevet et hjem for mig og min familie, og fansene er også meget vigtige for mig. Jeg kan ikke være den spiller, jeg er, uden dem.

– Når man spiller for Bayern, vil man altid vinde alle trofæer. Jeg vil score og assistere mål, spille med hjerte og energi for Bayern og give alt for denne klub og dens fans, lyder det fra Tel.

Mathys Tel forlænger med Bayern München
Foto: FC Bayern

Mathys Tels forlængelse til 2029 er to år yderligere end den oprindelig kontrakt.

Tel kom til Bayern München fra franske Rennes i sommeren 2022, og siden er det blevet til i alt 13 mål i 59 kampe for offensivspilleren, der gør sig både som angriber og på begge kanter.

– Vi er glade for at Mathys Tel har forlænget sin kontrakt med Bayern. Han er et vigtigt fundament for fremtiden på det her hold. Med ham har vi allerede den næste Bayern-generation på holdet.

– Mathys kom til München som en ung spiller, og som bare 18-årig har han allerede gået en masse vigtig erfaring på topniveau. Han vil sætte mange aftryk her i Bayern, lyder det fra sportsdirektør Max Eberl.

Mathys Tel har endnu til gode at blive udtaget til det franske A-landshold, men fire gange har han repræsenteret Thierry Henrys franske U21-landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P