Champions League

Mbappé: Jeg har problemer, men træneren er ikke ét af dem

Kylian Mbappé maner nu rygter om, at han skulle have et anstrengt forhold til træner Luis Enrique, til jorden.

PSG vandt 2-1 over Real Sociedad i Champions League.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Mbappé plejer at være første mand på holdkortet.

Det har dog ikke været tilfældet i PSG’s seneste ligakampe, hvor han først blev bænket og efterfølgende udskiftet tidligt.

Tirsdag aften spillede han imidlertid 90 minutter i Champions League-kampen mod Real Sociedad, hvor han scorede begge PSG’s mål, og efter kampen var han ude og skyde rygterne om ham og Enrique ned.

– Jeg har ikke nogen særlig besked. Jeg vil bare altid spille i Champions League. Jeg prøver altid at præstere. Nogle gange gør jeg det, nogle gange gør jeg ikke. Men jeg bliver aldrig en spiller, der gemmer sig.

Hvad angår Mbappés forhold til Enrique er beskeden dog klar.

– Vores forhold er rigtig godt. Der er ikke noget problem med det, selvom folk måske tror, der er det. Jeg har problemer, men træneren er ikke et af dem.

PSG havde en 2-0 føring med hjemme fra Paris og var dermed ret klare favoritter til at tage billetten videre til Champions Leagues kvartfinaler.

– Vi er rigtig glade, det var målet at kvalificere os, men også at vinde og gøre kampen lidt lettere. Det var det, vi gjorde, vi havde en klar gameplan. Vi scorede hurtigt og kom ikke rigtigt i problemer.

PSG spiller næste kamp, når de søndag eftermiddag møder Reims på hjemmebane i Ligue 1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P