Herrelandsholdet

Mattssons landsholdsdrøm: Ikke snakket med Hjulmand

Magnus Mattsson blev i januar-vinduet hentet til FCK fra hollandske Nijmegen, hvor danskeren havde en imponerende halvsæson. Nu drømmer han videre, denne gang om det danske A-landshold. Dette til trods for, at Hjulmand ikke har ringet endnu.

Magnus Mattsson vil rigtig gerne spille for den danske herrelandshold, og han synes heller ikke, at det er urealistisk, men han har intet hørt fra Hjulmand endnu.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Danmark eller Sverige? Det virker til, at han hælder til Danmark.

I et nyt interview med Viaplay siger Magnus Mattsson, der har en dansk mor og en svensk far og dermed kan vælge mellem de to landshold, at han drømmer om det danske A-landshold.

Det har han gjort i mange år, men han håber på, at de fremskridt, som han har gjort sig i hollandske NEC Nijmegen samt en god halvsæson i F.C. København, hvor han håber på at vinde mesterskabet, kan tvinge ham ind i Kasper Hjulmands planer.

Men på nuværende tidspunkt har han slet ikke hørt fra Hjulmand.

– Det er en kæmpe drøm, og det har det været, siden jeg spillede på U-landsholdene. Jeg synes, at jeg i Holland tog nogle skridt i den rigtige retning, men jeg ved også, at konkurrencen på landsholdet er rigtig hård.

– Jeg har ikke snakket med Hjulmand en eneste gang endnu, så det bliver selvfølgelig svært (at nå med til EM 2024, red.), men hvis vi gør det godt, og jeg har en god sæson, så kan alt ske, fortæller 25-årige Mattsson i interviewet med Viaplay.

Og Mattsson har nemlig gjort det rigtig godt i denne sæson.

I Nijmegen lavede han 11 mål og assisterede fire gange på 19 kampe. Også i FCK-trøjen har han fået en fornuftig start, hvor det er blevet til to mål i løbet af de første fire kampe.

Derfor håber danskeren også på, at de gode præstationer, såfremt at de fortsætter, kan gøre, at han bliver landsholdsaktuel snart.

– Det kan gå stærkt i fodbold, og selvfølgelig kunne det være fedt at stå til en slutrunde til sommer og være udtaget, men jeg er også realistisk i forhold til, at der er mange gode spillere på nogle lidt større adresser end mig, uddyber Mattsson overfor Viaplay.

Mattsson står noteret for i alt 11 optrædener for de danske U-landshold.

Danskeren har muligheden for at imponere den danske landstræner allerede onsdag den 6. marts, når FCK skal forsøge at lave sensationen mod Manchester City på Etihad. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P