Premier League

FA anklager Forrest-assistent efter Liverpool-blamage

Der var masser af drama, da Liverpools Darwin Nunez sikrede klubben tre point i de døende minutter mod Nottingham Forest. Målet kom efter en kontroversiel kendelse, der fik trænerstaben i Forest op i det røde felt, og det har det engelske fodboldforbund reageret på.

Nottingham Forest-assistenten bliver anklaget af FA for usportslig opførsel, efter han brokkede sig i stor stil, da det tabte til Liverpool.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Nottingham Forest-staben var rasende, da dommeren lod Liverpools sene scoring stå.

Forest-staben var overbevist om, at de burde have fået bolden, efter Liverpools Konaté gik ned med en hovedskade i Liverpools eget felt.

Men det fik de ikke, og så scorede Liverpools Darwin Nunez kort efter kampens enlige mål, der sikrede slutresultatet 0-1 til Liverpool.

Onsdag har det engelske dommerforbund, FA, så bekræftet, at det sigter Nottingham Forests assistenttræner, Steven Reid for at have forbrudt sig mod Premier League-kodekset for god opførsel.

Reid fik også rødt kort, da kampen var fløjtet af, efter han protesterede ihærdigt til dommeren, da Nunez mål fik lov at stå ved magt.

Ifølge FA brugte Forest-assistenten ‘voldsomt og aggressivt sprog’, da han henvendte sig til dommeren, og det er med afsæt i dette, at man har valgt at anklage ham for at forbryde sig mod adfærdskodekset.

Reid var dog ikke ene om at stille spørgsmålstegn ved dommerens beslutning.

Efter kampen kritiserede Mark Clattenburg, der er ansat af Forest som dommer-analytiker, dommeren for at have brudt reglerne.

Clattenburg understregede nemlig, at man ifølge reglerne skal give bolden tilbage til det hold, der var i boldbesiddelse, når spillet stoppes i forbindelse med hovedskader – og det skete ikke.

Om Reid ender med at få en udvidet straf for hændelserne efter slutfløjt vides endnu ikke.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P