Premier League

United-legende roser Højlund: Skudt brystet frem

Den tidligere måltyv for Manchester United Andy Cole kan se en klar forskel i Rasmus Højlunds spil, siden danskeren har fået gang i målscoringen.

Rasmus Højlund får store roser af Andy Cole.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Nu scorer Rasmus Højlund mål på samlebånd i Manchester United.

Det var dog ikke tilfældet i starten af danskerens Premier League-karriere, hvor Højlund måtte vente til sin 15. kamp i ligaen før jublen kunne bryde løs.

Siden da har danskeren ikke set sig tilbage, og han kan slet ikke stoppe med at score i Premier League, hvor danskeren nu også er den yngste spiller, der nogensinde har scoret i seks kampe på stribe.

Rasmus Højlund får store roser af Andy Cole.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har også fået eksperter til at slå øjnene op for det danske stortalent, heriblandt United-legenden Andy Cole.

– Lige da han kom fik han selvfølgelig lidt kritik. Han havde ikke scoret et mål [i Premier League, red.] og så ud til at spille med mindre selvtillid.

– Hvis du ser på ham nu, efter sit første mål på i ligaen, sammenlignet med da han ikke scorede mål, så har han skudt brystet frem og skuldrene tilbage.

– Han gør ting, han ved, han kan nu. Det er det, du gør med selvtillid, fortæller Andy Cole om Uniteds danske spydspids til klubbens hjemmeside.

Siden Rasmus Højlund kom til Manchester United i sommer har den 21-årige dansker spillet 30 kampe, scoret 13 mål og lagt op til to.

Den unge angriber har ikke figureret for United i de tre seneste kampe, da han døjer med en muskelskade.

Du kan læse mere om skaden lige her:

United med dårlig nyt: Højlund ude med skade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P