Jupiler Pro League

Medie: Anderlecht vil hente Augustinsson

Jesper Fredberg, Brian Riemer og Anderlecht er så tilfredse med Ludwig Augustinsson, at den belgiske klub vil beholde den tidligere FCK’er, når hans lejeaftale til sommer løber ud.

Anderlecht’s Swedish defrender #15 Ludwig Augustinsson fights for the ball with Club Brugge’s Dutch defender #14 Bjorn Meijer during the Belgian “Pro League” First Division football match between Club Brugge KV and RSC Anderlecht at The Jan Breydel Stadium in Bruges on February 25, 2024. (Photo by BRUNO FAHY / BELGA / AFP) / Belgium OUT
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Defensivt stærk, god i opbygningsspillet og med evnen til at gå hele vejen.

Sådan lyder beskrivelsen af Ludwig Augustinsson hos belgiske Voetbalkrant, der også kan berette, at svenskeren har høj prioritet hos Anderlecht.

Den tidligere F.C. København-back blev i sommer udlejet fra Sevilla til Anderlecht for hele indeværende sæson, men til sommer står han til at returnere til Andalusien.

Det har de dog ikke i sinde at lade skei Bruxelles-klubben, hvor klubbens danske CEO, Jesper Fredberg, betegnes som en mand, der ‘ikke lader tingene gå sin gang’. Den tidligere Viborg-sportsdirektør er således allerede igang med at forberede sommerens transfervindue.

Her mener mediet altså at vide, at Fredbergs topprioritet er at hente Augustinsson permanent.

Det skulle dog ikke være noget problem, for Jesper Fredberg har angiveligt et rigtig godt forhold til Sevilla, hvor han også har lejet danske Thomas Delaney.

Medie: Anderlecht kan miste vigtigt dansker-es

Anderlecht var denne vinter hårdt ramt af skader i midterforsvaret, og også her trak Fredberg på sine kontakter i Sevilla, da Federico Gattoni blev lejet i den sydspanske klub.

I modsætning til Gattoni og Augustinsson har Anderlecht sikret sig en købsoption på danske Thomas Delaney.

En købsoption fik Fredberg ikke forhandlet med i lejeaftalen for Augustinsson, men den 29-årige svenske venstreback har kontraktudløb i Sevilla i sommeren 2025, og med bare ét år tilbage af kontrakten samt den manglende udsigt til en betydende rolle i Sevilla, lader en permanent transfer til sommer til at være ligetil for alle parter.

Ludwig Augustinsson har siden sin ankomst til Bruxelles været fast mand for Brian Rimer på venstrebacken, hvor kun en muskelskade i starten af året holdt ham ude af fire kampe.

Ludwig Augustinsson var i sommer rygtet tilbage til F.C. København, som i stedet hentede norske Birger Meling ind til positionen som venstreback. Nordmanden har kontrakt til sommeren 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P