Champions League

Haaland taler varmt om Højlund: Virkelig god

Manchester Citys Erling Haaland deler roser ud til danske Rasmus Højlund, forud for onsdagens Champions League-opgør mod Højlunds tidligere klub F.C. København.

Haaland på pressemøde
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund og Erling Haaland.

Manchester råder over ikke bare en, men to venstrebenede, blonde, fysisk stærke, skandinaviske angribere.

Sammenligningen er til at få øje på for de angriberne fra United og City, og selvom 23-årige Haaland er et niveau eller to over 21-årige Højlund lige nu, så er der stadig roser fra nordmanden til sin danske angrebskollega.

Højlund var målløs i Premier League helt frem til slutningen af december, inden han fik hul på bylden. Siden er målene kommet i en lind strøm for danskeren.

Hans udvikling er også bemærket af Haaland.

– Hans start var lidt svær, men så blev det meget bedre. Da vi spillede mod ham, var han virkelig god, udtaler Haaland på pressemøde forud for onsdagens kamp mod F.C. København ifølge Manchester Evening News.

Haaland på pressemøde
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Højlund har scoret syv mål i seks kampe i Premier League for United, og Haaland ser da også ligheder med den danske landsholdsangriber

– Han er en god spiller, ung ligesom mig, og han skal blive ved med at udvikle sig, og som angriber for Manchester United skal han også score mål – det er hans job, slutter Haaland.

Kampen mellem Manchester City og F.C. København spilles onsdag klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P