NordicBet Ligaen

Skuffet Sønderjyske-cheftræner: Gør det svært for os

Sønderjyske led lørdag sæsonens blot tredje nederlag, da Vendsyssel gæstede Haderslev-klubben. Efter kampen er det en skuffet cheftræner, der sætter ord på nederlaget.

Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaard sætter ord på nederlaget mod Vendsyssel FF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sønderjyske er ikke længere nummer ét i NordicBet Ligaen.

Det står klart, efter det lørdag blev til et 0-3-nederlag hjemme mod Vendsyssel FF. Dermed fastholder AaB den førsteplads, som ellers øjensynligt blot var til låns.

I kølvandet på nederlaget, der blot er sæsonens tredje af slagsen for Sønderjyske i NordicBet Ligaen, er det en skuffet cheftræner, der overfor klubbens egen hjemmeside sætter ord på affæren.

– Vi gør det svært for os selv fra kampens begyndelse. Helt overordnet set spiller vi en fodboldkamp, hvor der ikke var nogle, der individuelt spillede en god kamp, og det sagde jeg også til spillerne efter kampen.

– Vi prøver, og vi gør, hvad vi kan for at prøve at bryde dem ned, da de har et resultat tidligt i kampen, men vi skaber ikke nok helt store chancer. Vi forsøger at skifte enormt offensivt ind og får reddet en enkelt på stregen, men ellers får vi ikke skabt det, der skal til.

– Det er super skuffende for os alle sammen, og det skal vi svare tilbage på, når vi har mulighed for det, og det har vi, når vi starter op efter weekenden og forbereder os på AC Horsens, siger siger Thomas Nørgaard.

Sønderjyske har nu to point op til AaB på førstepladsen og otte point ned til Vendsyssel på tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P