Rasmus Nissen skadet i overbevisende Roma-sejr

Rasmus Nissen Kristensen måtte lade sig udskifte med en skade i første halvleg, da AS Roma lørdag aften satte Monza på plads.

AS Roma sejrede lørdag aften ude med 1-4 over Monza.

AS Roma fortsatte lørdag aften tendensen med sejre og tre point under ledelse af Daniele De Rossi.

Således blev Monza besejret med hele 1-4.

Der er dog skår i glæden, da Rasmus Nissen Kristensen måtte lade sig udskifte med en skade midtvejs i første halvleg.

Danskeren måtte humpe fra banen med hjælp fra Roma-staben. Hvad det helt konkret er sket, vides endnu ikke.

Det så dog ikke lovende ud med tanke på de kommende landskampe senere på måneden.

AS Roma nåede efterfølgende at score to gange, inden opgøret blev fløjtet til pause.

Efter pausen blev kampen mere eller mindre lukket, da Paulo Dybala fortsatte sin målstime ved at banke et frispark i kassen.

Siden blev det også til 0-4 for gæsterne, inden Andrea Carboni fik reduceret til kampens resultat 1-4 med et vaskeægte drømmemål fra distancen.

Roma indtager nu femtepladsen i Serie A, hvor man for alvor byder sig til i kampen om de europæiske placeringer.