Premier League

Glad Klopp: Kan slet ikke forstå det

Jürgen Klopps tropper har været hårdt spændt for de sidste 11 dage, men til trods for det går det vældig godt for Premier Leagues aktuelle førerhold, som lørdag eftermiddag slog Nottingham Forest på dramatisk vis.

Jürgen Klopp var meget glad efter Liverpools sene sejr imod Nottingham Forest.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Længe lignede det en nulløsning, da Liverpool gæstede Nottingham Forest lørdag eftermiddag.

Det var lige indtil Liverpools uruguayanske es, Darwin Nunez, fik stanget det afgørende mål ind i de døende sekunder af opgøret.

Glæden var nem at spore blandt Liverpool-heltene, og det samme kan man sige om Jürgen Klopp, som efter kampen afgav interview til BBC Sport.

– Det er et fantastisk oplæg i det allersidste sekund. Det er en fantastisk følelse, og jeg er virkelig glad. Jeg kunne ikke have forlangt mere af drengene.

Liverpool-spillerne har også fået rigeligt med kilometer i benene de sidste 11 dage, da de har været i ilden fire gange.

Det er også gået over Klopps egne forventninger.

– Fire kampe på 11 dage er virkelig en svær situation, med den trup-situation vi har. Hvordan vi har fået fire sejre ud af fire mulige, kan jeg slet ikke forstå.

Sejren mod Nottingham Forest er nemlig den fjerde på stribe for Klopp og co. som forinden har trukket sig sejrrigt ud af kampe imod Luton, EFL Cup-finalen imod Chelsea og FA Cup-opgøret imod Southampton – på bare 11 dage.

Du kan læse meget mere om Liverpools seneste triumf lige her:

Darwin Nunez redder Liverpool i det 99. minut

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P