FA Cup

Teenager efter to Liverpool-kasser: Bedste dag i mit liv

18-årige Jayden Danns scorede både sit første og andet mål for Liverpool onsdag aften, og efter kampen kunne den unge angriber ikke begribe, hvad der netop var hændt ham.

Jayden Danns efter sin scoring onsdag aften.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Han har spillet bare 61 minutters førsteholdsfodbold for Liverpool.

Onsdag aften scorede den lokale Jayden Danns ikke bare sit første, men også sit andet mål, da han fik de sidste 28 minutter på banen mod Southampton.

Det var nok til at score to gange for 18-årige Danns, som fik debut for Liverpool for lidt over en uge siden. Og efter scoringerne i onsdagens FA Cup-avancement var det en himmelhenrykt  Danns, der mødte pressen.

– Jeg kunne ikke være lykkeligere i dag. I dag er den bedste dag i mit liv. Jeg har set Liverpool, siden jeg var en lille dreng og at score ned mod The Kop er mere end en drøm. Jeg kunne ikke være lykkeligere, udtaler Danns til BBC Sports.

Danns fortæller, at han var fast besluttet på at score onsdag, efter et par afbrændere i søndagens finaletriumf i Carabao Cuppen – og det gjorde han.

Det var noget ganske særligt at fejre målene ned mod The Kop.

Jayden Danns efter sin scoring onsdag aften.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

– Jeg kan ikke beskrive det. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det første, jeg tænkte, var at glide på mine knæ. Det var en utrolig oplevelse.

Liverpool videre i FA Cup efter teenage-opvisning

– Min far græd, da jeg debuterede, så jeg ved ikke, hvad han gør nu, slutter Jayden Danns.

Danns og Liverpool skal i aktion igen på lørdag, hvor Nottingham Forest venter på udebane klokken 16. Kampen vises på TV3Max og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P