FA Cup

Pep bekræfter: City-stjerne udgik med skade

Jack Grealish har på intet tidspunkt i indeværende sæson for alvor fået luft under vingerne. Tirsdagens hektiske FA Cup-opgør mod Luton blev ingen undtagelse for Manchester City-stjernen, der udgik med en skade.

Jack Grealish udgik med en skade i Manchester Citys FA Cup-sejr over Luton.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været en hakkende sæson for Jack Grealish i Manchester City.

Den engelske profil har haft svært ved at finde sit sædvanlige niveau kontinuerligt i indeværende sæson, og tirsdag aften blev tingenes tilstand forværret yderligere.

Grealish udgik nemlig med en skade efter 38 minutter, da Manchester City var på besøg i Luton for at spille FA Cup. City vandt kampen 2-6, og Erling Haaland lavede fem mål, fire af dem var assisteret af Kevin De Bruyne.

Fem Haaland-mål og fire De Bruyne-assists mod Luton

Efter kampen var Citys træner Pep Guardiola ude at bekræfte, at det netop var en skade, som Grealish var udgået med i første halvleg.

I et interview med Manchester Evening News sagde Guardiola følgende:

– Jeg har ikke lige talt med lægerne endnu, men jeg mener, at det var lysken, han kunne mærke.

Guardiola spekulerede også i, hvorvidt skaden minder om eller relaterer sig til den, Grealish senest døjede med.

– Måske er det en lignende skade. Han havde det helt fint inden kampen, men han blev desværre skadet i første halvleg, sagde Guardiola til Manchester Evening News efter kampen.

Grealish lavede fem mål og syv assists i sidste Premier League-sæson, hvor det kun er blevet til tre mål og et enkelt oplæg i indeværende.

Næste gang Manchester City skal spille er søndag den 3. marts, når der løber et Manchester-derby af stablen, og Manchester United kommer en tur forbi Etihad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P