AC Milan og Atalanta delte pointene i norditaliensk møde

AC Milan formåede ikke at lukke hullet til Juventus på Serie A’s andenplads, da Atalanta tog fra Milano med et enkelt point.

AC Milan spillede uafgjort mod Atalanta.

Både AC Milan og Atalanta tabte søndag aften et vigtigt skridt i toppen af Serie A.

De to norditalienske klubber, der begge er en del af kampen om Champions League-billetter, spillede 1-1 i en kamp, hvor begge havde brug for alle tre point.

Rafael Leão bragte allerede efter tre minutters spil AC Milan foran 1-0, da han satte sig igennem overfor to modstandere på venstrekanten og smukt curlede bolden i mål.

Føringen holdt til lige før pausen, hvor hollandske Teun Koopmeiners udlignede til 1-1 på straffespark. Mike Maignain hoppede til sin egen højre i AC Milan-målet, og franksmanden gav ikke sig selv store muligheder for at snuppe Koopmeiners afslutning midt i målet.

Med pointtabet mister AC Milan to point i forhold til både Inter og Juventus, der begge vandt tidligere søndag.

Atalanta kunne med en sejr have snuppet fjerdepladsen fra Bologna, men Bergamo-klubben må lade sig nøje med femtepladsen, der lige præcis ikke giver adgang til næste sæsons Champions League.