3F Superligaen

Vejle-profil i ‘skjult’ forlængelse: Derfor ventede vi et år

Vejle har lørdag præsenteret kontraktforlængelsen med Dimitris Emmanouilidis, men kontrakten blev faktisk allerede underskrevet for omkring et år siden.

Vejle forlænger i hemmelighed med Dimitris Emmanouilidis
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub har lørdag eftermiddag meddelt, at man har forlænget kontrakten med græske Dimitris Emmanouilidis.

Men selvom kontraktforlængelsen først er blevet officiel på dagen i dag, så har kontrakten faktisk været underskrevet i omkring et års tid.

Det skriver klubben i lørdagens officielle udmelding på sin hjemmeside.

Et års ventetid fra underskrevet kontraktforlængelse til officiel udmelding er ikke ligefrem hverdag i fodboldens verden, men ifølge Vejles sportschef, Marius Adrian Nicolae, er der en helt bestemt grund til, at klubben har gjort, som man nu har gjort.

Forløbet handler om den skade, som Dimitris Emmanouilidis pådrog sig i januar 2023, hvor grækeren rev sit højre korsbånd over.

– Det var vigtigt for Vejle Boldklub at understrege over for Dimitris, at vi så ham som en vigtig del af fremtiden i Vejle Boldklub. Derfor forlængede vi aftalen, kort efter skaden indtraf, så det eneste fokus, Dimitris skulle have, var på sin genoptræning, og på at han kunne vende tilbage endnu stærkere, og målet var i første omgang en 3F Superliga-kamp. Så ville vi fortælle om forlængelsen til omverdenen, fortæller Marius Adrian Nicolae og fortsætter:

– Hele genoptræningsforløbet har vist os en Dimitris Emmanouilidis, der både fysisk og mentalt har arbejdet, trænet og været fokuseret i en uhørt grad. Derfor er han også vendt hurtigere tilbage, men, endnu vigtigere, også stærkere. Vi er glade for, at Dimitris nu er tilbage, og at vi har papir på ham til 2025, med muligheden for endnu et år, fortæller Marius Adrian Nicolae.

Dimitris Emmanouilidis har spillet i Vejle siden sommeren 2021, hvor han skiftede til klubben fra græske Panathinaikos.

Trods den langvarige skade står den 23-årige græker noteret for 52 førsteholdskampe for klubben med 13 mål og otte assists til følge.

Legenden Ulrik le Fevre er død

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P