Premier League

Ubekymret Ten Hag trods Højlund-skade

Manchester United-manager, Erik ten Hag, er ikke bekymret for klubbens offensiv trods Rasmus Højlunds nylige skade.

Erik ten Hag er ikke bekymret for Rasmus Højlund-skade
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Det kom som en overraskelse, da Manchester United fredag kunne melde ud, at klubbens brandvarme dansker, Rasmus Højlund, er blevet skadet.

Prognosen lyder, at den 21-årige dansker må se til fra sidelinjen i de kommende to til tre uger. Rent principielt betyder det, at Højlund går glip af Premier League-opgørene mod Fulham og Manchester City, mens han vil være tvivlsom mod Everton og Sheffield United.

Fraværet af den danske bomber er dog ikke noget, der bekymrer Manchester Uniteds hollandske manager, Erik ten Hag.

I et interview med Sky Sports fortæller Ten Hag, at han har stor tiltro til de offensivspillere, han har til rådighed på nuværende tidspunkt. Det gælder også, selvom Højlund ikke er kampdygtig.

– Højlund har været en meget vigtig spiller for os på det seneste. Men vi har flere offensivprofiler. Alejandro Garnacho spiller fremragende for tiden, og Marcus Rashford er også vigtig for os. Alt i alt har vores offensiv været en stor trussel for vores modstandere den seneste tid, fortæller han og fortsætter:

– Men er det kun Rasmus Højlunds fortjeneste? Er det kun ham, der kan score? Nej, det er også Garnacho, det er også Rashford, og det er også Scott McTominay og Bruno Fernandes. De er alle en konstant trussel, og jeg er ret overbevist om, at selv når Rasmus Højlund ikke er med, så vil det fortsætte. Jeg tror ikke, at vores modstandere ligefrem tænker, ‘pfft, det er nemt’. Nej, de vil frygte vores frontlinje. Det er jeg sikker på.

Rasmus Højlund har været fyr og flamme på det seneste, hvor det er blevet til mål i seks kampe i streg i Premier League.

I alt er det blevet til 13 mål for Rasmus Højlund i 30 kampe for Manchester United.

Det bliver dog fra sidelinjen, at han må følge med, når Ten Hags tropper møder Fulham lørdag eftermiddag klokken 16:00. Kampen kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Medie: Tuchel ser sig selv i Manchester United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P