3F Superligaen

Søren Krogh om Brøndby: Et inferno af gode spillere

Søndag eftermiddag skal OB forsøge at hente sæsonens første hjemmesejr, når Superligaens førerhold, Brøndby IF, gæster Nature Energy Park i Odense. Fynboernes cheftræner ser store kvaliteter i hos søndagens modstander.

Superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 18. februar 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

En svær opgave venter søndag eftermiddag for OB.

Her kommer Superligaens førerhold, Brøndby IF, på besøg i Odense, og OB’s cheftræner er imponeret over kvaliteten i Brøndbys trup.

Blandt andet fodboldelegantieren Nicolai Vallys, som høster mange roser for sit spil i Brøndby. Men OB har ikke brugt ekstra tid på at forberede sig på Vallys, lyder det fra Søren Krogh op til kampen.

– Det er bare et inferno af dygtige spillere. Om det er Vallys, eller Suzuki, eller Ohi oppe foran. Der er bare en hav af gode spillere.

– Så jeg har ikke brugt ekstra tid på Vallys i forhold til nogle af de andre, for det er ikke tilfældigt, at de ligger nummer et i ligaen. De har topspillere på alle positioner, så det er et meget, meget stærkt hold, udtaler Søren Krogh til campo.dk.

OB's træner Søren Krogh i superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena, fredag den 16. februar 2024.
OB’s cheftræner Søren Krogh i kampen mod Viborg FF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

I OB’s seneste kamp mod Viborg lykkedes jyderne enkelte gange med at finde plads i halvrummene på den centrale del af banen – en plads, som en spiller som Nicolai Vallys vil kunne nyde særdeles godt af.

Men Krogh kommer ikke til at mandsopdække den 27-årige profil.

– Vi løber ikke og mandsopdækker nogen for hvad så med Ohi, der laver mål i alle kampe eller Suzuki, som truer i dybden? De har også en Kleiber på wingbacken eller en Divkovic modsat, som er gammel angriber.

– Der er så meget fremdrift og farlighed i det hold. Jeg kan ikke tillade mig, at fokusere på én af dem, fordi der er mange, lyder det fra cheftræneren.

Slut som “flødebolle 10’er”: Al Hajj er manden i midten i OB

Der venter derfor OB’erne en svær opgave søndag eftermiddag, hvor begge hold skal forsøge at følge op på sejre i sidste rundes forårspremiere.

Kampen mellem OB og Brøndby fløjtes op klokken 16 og kan ses på 6’eren og Discovery+.

| Nature Energy Park | 25 feb 202416.00
OB
OB
u t v u v
0 : 3
Slut
Brøndby IF
Brøndby IF
u v t v v
Yuito Suzuki
7′
Ohi Omoijuanfo
11′
Mathias Kvistgaarden
77′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P