NordicBet Ligaen

Sønderjyske-profil afviser transferrygte

Der er rift om Sønderjyske-profilen, som senest meldes på vej til norsk fodbold. Selv afviser han dog kendskab til det mulige skifte.

Sønderjyskes Peter Buch Christiansen afviser Viking-forbindelse
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Er du i kontakt med Viking fra den bedste norske fodboldrække?

Sådan lød spørgsmålet fra Viaplay lørdag eftermiddag, da Sønderjyske-profilen, Peter Buch Christiansen, stillede op til interview efter 2-2-opgøret mod AaB.

Den 24-årige offensivprofil, som har været brandvarm i denne sæson for Sønderjyske, var dog hurtig til at affeje rygterne.

‘Nej, det er jeg ikke’ – lød svaret kort og kontant fra Peter Buch Christiansen.

Han fortæller samtidig, at han efterhånden har vænnet sig til, at der ofte er rygter om hans fremtid. Det har der nemlig været i tre til fire måneder nu.

– Jeg kan kun forholde mig til, at jeg er Sønderjyske-spiller. Indtil der er accepteret et bud, så forholder jeg mig bare til, at jeg er her – og det er jeg rigtig glad for, fortæller han.

Peter Buch Christiansen har i den indeværende NordicBet Liga-sæson scoret 17 mål i 19 kampe og er dermed suverænt i spidsen af topscorelisten.

Offensivprofilen er et produkt af Sønderjyske og klubbens arbejde med at uddanne fodboldspillere. I alt har han spillet 137 kampe med 37 mål og 13 assists til følge.

Parterne har fortsat papir på hinanden frem til den 31. december 2024.

Se interviewet med Peter Buch Christiansen i videoen øverst i artiklen

Lyndebut og comeback: AaB og Sønderjyske deler i topbrag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P