3F Superligaen

SL-ekspert med spådom: Seks hold kan rykke ned

Peter Sørensen, der er Superliga-ekspert på Viaplay, har givet sit bud på, hvem han tror, der rykker ned fra Superligaen i denne sæson, hvor blandt andre Hvidovre ikke er spået store chancer.

OB's Bashkim Kadrii mod Viborgs Jean-Manuel Mbom i superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Det er ikke kun i toppen af Superligaen, hvor det er spændende i denne sæson.

Også nedrykningskampen er helt åben, hvor flere af holdene kun har få point i mellem sig.

Derfor har Superliga-eksperten på Viaplay Peter Sørensen givet sit bud på, hvem han mener, der er en del af nedrykningskampen, og hvem som har størst chance for at rykke ned.

Peter Sørensen fik til opgave af Viaplay at uddele 200 procent imellem de klubber, som han mener har størst chance for at rykke ned, på et nedrykningsbarometer, hvilket fordelte sig således:

Hvidovre IF – 100%
– Den ene halvdel går til Hvidovre, fordi det er jeg fuldstændig 100 procent sikker på, at de er ude. Altså der skal et mirakel til, for at det undgås. Så de er døde og begravet.

Vejle B – 30%
– Dem der er de næststørste favoritter er Vejle. De var lige ved og næsten mange gange i løbet af efteråret. De har tabt mange gange, men hver gang kun med et enkelt mål. Så man kan sige, at der skal relativt lidt til, før at det gør en forskel for Vejle.

Randers FC – 25%
– Det havde været en katastrofe, hvis de ikke havde vundet over Hvidovre. (…) De spiller de sidste syv kampe i foråret, mener jeg, uden at vinde, selvom de både mødte OB og Vejle i de to sidste kampe, og det må stadigvæk være en lille smule bekymrende.

Lyngby BK – 20%
– Det er spændende, for Lyngby har to store ulemper. Først og fremmest, at de nu skal have gang i en ny træner efter en meget succesrig træner, og så har de mistet deres vigtigste spiller, efter min mening, i deres målmand, Kikkenborg. Og indtil de har set mere til Magne Hoseths aftryk, så er de også i klemme.

Randers-chef: Skal ikke fedtes ind i nedrykningskamp

Viborg FF – 15%
– De har ikke været gode nok, især ikke til at score. Men de har alligevel noget rutine og soliditet i holdet, så jeg tror ikke, at det går helt galt for dem.

OB – 10%
Peter Sørensen gav ingen uddybning i indslaget til, hvorfor OB har fået 10 procents chance for nedrykning.

Du kan se hele indslaget med Peter Sørensens nedrykningsbarometer øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P