Serie A

Inter-midt: Jeg er den bedste i verden

Selvtilliden fejler ingenting hos Inter-midtbanen Hakan Calhanoglo, der peger på sig selv som den bedste defensive midtbanespiller i verden foran kæmpe navne.

Hakan Calhanoglu peger på sig selv, som den bedste defensive midtbanespiller i verden.
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Calhanoglu, Rodri, Kroos, Kimmich og Enzo Fernandez.

Sådan rangerer Hakan Calhanoglu nogle af verdens bedste midtbanespillere, imens tyrkeren peger på sig selv, som den bedste defensive midt i fodbold.

Inter tyrkiske midtbanemaestro har fået sig en ny rolle, da Marcelo Brozovic tog til Saudi-Arabien, og her må han siges at trives.

– Femtepladsen er Enzo Fernandéz, fjerdepladsen er Joshua Kimmich, tredjepladsen er Toni Kroos, andenpladsen er Rodri og førstepladsen er mig.

– Hvorfor er jeg den bedste? Fordi jeg scorer mål, som de andre ikke gør. Hvis du ser på statistikkerne, så scorer jeg aldrig tæt på målet, men fra 25-30 meter eller på et frispark.

– Det er svært at gøre. De siger, at de andre er gode til at styre spillet, men jeg kan ikke lide at spille afleveringer fem meter til siden, fortæller Hakan Calhanoglu i et interview med DAZN.

Inter slider sejren i hus mod defensive Atlético

Den tyrkiske midtbanespiller var også en integral del af det Inter-mandskab, som i fjor spillede sig i Champions League-finalen.

I denne sæson har Calhanoglu gjort det endnu bedre, da tyrkeren allerede har scoret flere mål end i sidste sæson, hvor han scorede fire mål på 49 kampe.

Inter-midten står nemlig allerede noteret for ni scoringer på 23 kampe i Serie A, hvor Inter buldrer derudaf.

Den næste opgave for Calhanoglu og co. bliver Lecce på søndag.

Kampen kan ses på TV2 Sport X og TV2 Play klokken 18:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P