Premier League

PL-legende: Højlund afslutter ligesom Van Nistelrooy

Rasmus Højlund vælter sig i roser, efter danskeren har fundet en seriøs målform i Premier League. Nu er også Cesc Fàbregas ude med stor ros til den danske spidsangriber.

Rasmus Højlund får roser af den tidligere Arsenal- og Chelsea midtbanespiller, Cesc Fabregas, der sammenligner danskeren med Van Nistelrooy
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

De rosende ord vil ingen ende tage.

Rasmus Højlund prikkede hul på Premier League-målbylden tilbage på Boxing Day mod Aston Villa. Siden har danskeren scoret syv mål på seks kampe i Premier League, og målformen er ikke gået uset hen.

Historiske Højlund: Jeg har meget selvtillid i øjeblikket

Gary Neville sammenlignede nyligt Højlund med Haaland, og nu er en ny legende ude at sammenligne danskeren med en af Manchester Uniteds helt store angrebs-koryfæer.

Cesc Fàbregas, der i sin aktive karriere tørnede ud i Premier League for først Arsenal og sidenhen Chelsea, sammenligner Højlund med Ruud Van Nistelrooy.

På BBC’s podcast ‘Planet Premier League’ har den spanske midtbanelegende nemlig talt i varme vendinger om Højlunds afslutningsevner.

– Han er virkelig klog foran målet. Han afslutter ligesom Van Nistelrooy plejede at gøre for Manchester United, sagde Fàbregas til Premier League-podcasten.

Det er uden tvivl en sammenligning, som Højlund kan være tilfreds med.

Van Nistelrooy var nemlig ganske kynisk foran målet i sin tid i Manchester United, hvor hollænderen nettede 150 gange i 219 optrædener.

Næste gang Højlund skal forsøge at gøre Van Nistelrooy kunsten efter i Premier League er lørdag den 24. februar, når Manchester United får besøg af Fulham.

Engelske eksperter i svime: Højlund ligner en ny Haaland

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P