NordicBet Ligaen

Officielt: Sønderjyske henter Jacob Buus på fri transfer

Jacob Buus skifter på en fri transfer til Sønderjyske. Det meddeler førerholdet i NordicBet Ligaen i en pressemeddelelse torsdag morgen.

Jacob Buus præsenteres i Sønderjyske
Foto: Sønderjyske

Jacob Buus er ny mand i Haderslev.

Den fynske højre back har været fri på markedet, siden hans kontrakt med AC Horsens blev ophævet i januar.

Nu er den nære fremtid dog på plads for 26-årige Buus, som i Sønderjyske har skrevet under på en kontrakt med udløb til sommer.

Og tilgangen af Buus, som har spillet 25 kampe i Superligaen i karrieren, vækker glæde i Sønderjyske-lejren.

– Vi er meget glade for, at det har været muligt at hente en stærk spiller som Jacob Buus uden for transfervinduets normale åbningstid.

Jacob Buus præsenteres i Sønderjyske
Foto: Sønderjyske

– Vi får en ærgerrig spiller, der før har gjort det godt i både Superligaen og 1. division, og med sin alder og udenlandserfaring bringer han også en vis rutine til holdet. Han er en energisk højre back, der sætter en ære i at forsvare, og han har nogle stærke defensive kvaliteter, som vi godt kan bruge i Sønderjyske Fodbold, udtaler sportschef i Sønderjyske, Casper Daather.

Buus har tidligere spillet spillet to år i belgiske SK Beveren, men skiftede hjem til Danmark sidste år.

Daather har været på udkig efter en ny højre back, siden Simon Wævers skade på træningslejren i opstarten. Erstatningen er nu fundet.

– Tilgangen af Jacob Buus betyder, at vi er mindre sårbare på positionen, og begge parter får mulighed for at se hinanden yderligere an de næste måneder, slutter sportschefen.

Buus har bestået lægetjekket. Sønderjyske tager hul lørdag på forårssæsonen i NordicBet Ligaen med et topbrag på udebane mod AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P