NordicBet Ligaen

Lettet Buus i Sønderjyske: Er sulten for at bevise en masse

Det er et måneds tid siden, Jacob Buus’ kontrakt blev ophævet i AC Horsens. Den unge fynbo har holdt formen ved lige, og torsdag har han skrevet under med Sønderjyske. Og Buus kommer til klubben med en sult.

Jacob Buus præsenteres i Sønderjyske
Foto: Sønderjyske

30 dage.

Så længe har Jacob Buus været uden kontrakt, siden AC Horsens rev kontrakt over med backen.

Torsdag har den 26-årige fynbo skrevet under på en kontrakt for resten af sæsonen hos NordicBet Ligaens tophold, Sønderjyske.

Det har været en lang periode for Buus, som er glad for at have skrevet under med sønderjyderne.

– Jeg er glad og lettet. Det har været nogle lange uger, som jeg har gået uden at have noget at tage mig til. Så at komme i gang her er bare helt perfekt, udtaler Buus til klubbens hjemmeside.

Buus fortæller, at han har brugt den seneste måned på at holde sig i gang fysisk, hvor han jævnligt har været forbi både styrkecenteret, svømmehallen og de odenseanske løbestier.

Jacob Buus præsenteres i Sønderjyske
Foto: Sønderjyske

Også mentalt har Buus holdt sig i gang.

– Mentalt har jeg også forberedt mig på det næste kapitel og opbygge en sult inde i maven – og det har jeg virkelig. Jeg er virkelig sulten for at komme i gang og bevise en masse ting. Jeg har også nogle, jeg skal bevise noget overfor, synes jeg.

Torsdag havde Buus sin første træningsdag i Sønderjyske, og backen er glad for igen at have græs under støvlerne i en klub.

– Det var fedt. Det var som at sætte en ko på græs efter lang tid i stalden. Så det var bare dejligt at få græs under fødderne

Officielt: Sønderjyske henter Jacob Buus på fri transfer

– Så bare fedt at være en del af et hold og få den der “omklædningsrumsfølelse” ind under huden igen. Det var helt kanon, fortæller Buus.

Højre backens kontrakt udløber til sommer, og han kan få debut i Sønderjyske allerede på lørdag, når NordicBet Ligaen starter med et topbrag ude mod AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P