Lazio med Isaksen imponerer i Torino

Det var med danske Gustav Isaksen fra start, da Lazio torsdag aften besejrede Torino 0-2 på udebane i Serie A.

Gustav Isaksen startede inde, da Lazio torsdag aften slog Torino 0-2 på udebane i Serie A.

Gustav Isaksen spiller sig til i Lazio.

I sidste uge var han en af de afgørende spillere, da den italienske klub formåede at slå Bayern München 1-0 i det første af to Champions League-opgør mod tyskerne.

Torsdag aften startede Isaksen igen inde, da Lazio var en tur forbi konkurrenterne fra Torino.

Første halvleg sluttede målløs, men der gik ikke lang tid af anden halvleg, før den tidligere Arsenal-spiller Matteo Guendouzi gjorde det til 0-1 i Lazios favør.

Blot seks minutter senere, i det 57. minut, blev ondt til værre for hjemmeholdet fra Torino, da Danilo Cataldi gjorde det til 0-2.

I kampens slutning blev Lazio reduceret til ti spillere, da Nicolo Casale fik sit andet gule kort. Det var dog ikke nok til, at hjemmeholdet fra Torino kunne finde netmaskerne. Dermed sluttede kampen 0-2 til Lazio.

Næste gang Isaksen kan gøre sig forhåbninger om spilletid er mandag den 26. februar, når Lazio skal en tur til Fiorentina

Isaksen i interview: Jeg lavede så meget lort