LaLiga

Dommen er faldet: Lang fængselsdom til Dani Alves

Dani Alves har været igennem et lang retssag i Spanien, hvor han har været sigtet for voldtægt. Nu er dommen faldet, og brasilianeren er kendt skyldig og skal derfor fire og et halvt år i fængsel

Dani Alves i retsalen
Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire og et halvt år år fængsel.

Det er dommen, som den 40-årige tidligere FC Barcelona-back Dani Alves har fået torsdag.

Brasilianeren har været anklaget for at have voldtaget en kvinde på et toilet på en natklub i de tidlige morgentimer den 31. december 2022.

Dani Alves blev anholdt tre uger efter, og har siden været tilbageholdt af spanske myndigheder. I begyndelsen af februar startede retssagen mod brasilianeren.

Alves var anklaget for ‘seksuelt overgreb med penetration’, skriver magasinet Forbes, og anklageren i retssagen krævede ni års fængsel efterfulgt af en tiårs betinget dom samt en erstatning på knap en million kroner til offeret.

Dani Alves i retsalen
Dani Alves på anklagebænken i retssalen tidligere på måneden. Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

Alves erklærede sig i starten uskyldig, men har senere ændret sin forklaring til, at han havde fået samtykke af kvinden. Hans advokat havde bedt om frifindelse, men torsdag morgen har Alves modtaget sin dom.

Fire og et halvt år i fængsel.

Det vides endnu ikke, om Alves anker dommen.

Dani Alves er en af de mest vindende fodboldspillere gennem tiden, og har en lang karriere bag sig i særligt FC Barcelona, men har også tørnet ud for Sevilla, Juventus og Paris Saint-German.

Alves er noteret for 126 kampe på det brasilianske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P