Premier League

Elliott tænker ikke på finalen: Nødt til at være bedre

Liverpool vandt onsdag aften 4-1 over Luton efter at have været bagud ved pausen. Harvey Elliott var ikke tilfreds med præstationen i første halvleg.

Harvey Elliott knytter knæven for Liverpool efter sejr over Luton
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Bagud 0-1 ved pausen til upåagtede Luton Town.

Oprykkerne spillede Liverpool et puds onsdag aften, men Jürgen Klopps mandskab skruede op for niveauet i anden halvleg og vandt 4-1.

Efter kampen var den 20-årige Harvey Elliott langt fra tilfreds med indsatsen i første halvleg, men roste gæsterne for en god indsats.

– Som jeg sagde før kampens start, er Luton et hårdt hold, og vi måtte grave dybt og vise vilje. Vi manglede det sidste i første halvleg, men fen fodbold er et spil i to halvlege, og i anden halvleg viste vi det.

– Vi var nødt til at være meget bedre end vi var i første halvleg, udtaler Harvey Elliott til Sky Sports efter kampen.

Liverpool spiller søndag eftermiddag finale i Carabao Cup, når Chelsea FC venter på Wembley. Men det var ikke fordi at tankerne var på finalen onsdag aften.

– For at være ærlig, så tænker vi ikke rigtigt på finalen. Det handlede om at få klaret skærene i aften (onsdag, red.). Det er en stor kamp i weekenden, men i aften var en finale. Hver eneste kamp er en finale.

Liverpool er hårdt ramt af skader, og manglede flere store profiler, blandt andet Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah og Allison Becker.

Liverpool overvinder Luton-chok i ny målfest

Det er dog ikke et problem for Elliott.

– Vi er et modstandsdygtigt hold, og vi vil kæmpe for hinanden. Det er en hektisk sæson, slutter offensivspilleren.

Med onsdagens sejr udbygger Liverpool forspringet på Premier Leagues førsteplads. Se stillingen i den bedste engelske række her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P