Premier League

Tidligere City-profil: Fantastisk at vidne Guardiola

Gaël Clichy er i dag assistenttræner for Thierry Henry på det franske U21-landshold. I sin aktive karriere nåede han mere end 200 kampe i Manchester City, hvor han også fik stiftet bekendtskab med den nuværende manager i klubben, Pep Guardiola.

Pep Guardiola Clichy City
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

I 2011 skiftede Gaël Clichy til dengang nyrige Manchester City fra Arsenal.

I løbet af de næste seks år noterede han sig for mere end 200 kampe for klubben, og han nåede i sin sidste tid også at hilse på Pep Guardiola, der i 2016 blev ansat som ny manager i Manchester City.

I dag er Gaël Clichy assistenttræner på det franske U21-landshold, og den tidligere City-back har utvivlsomt taget noget med fra Pep Guardiolas tilgang på træningsbanen.

– Mit sidste år i City var Pep Guardiolas første i klubben. Jeg spillede flere kampe for ham i den sæson, end jeg gjorde under nogen anden City-manager.

– Men mine følelser omkring det er lidt ambivalente, for jeg er glad for det jeg lærte fra ham, men jeg ønske, at det kunne have varet ved i mere end kun én sæson.

– Han tændte en gnist i måden, jeg så fodbold på, og han fik mig til at ville lære fodbold endnu mere. Med Pep handler det hele om detaljer. Det var fantastisk at være vidne til, siger Gaël Clichy ifølge The Guardian.

Manchester City har siden vundet det ene trofæ efter det andet under ledelse af Guardiola, der i forrige sæson hentede ‘The Treble’.

Manchester City skal i aktion igen tirsdag aften klokken 20.30, hvor Brentford byder op til dans i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P