LaLiga

Medie: Mbappé går ned i løn – slår alligevel rekorden i Real

En af fodboldverdenens helt store transfersagaer kan ende til sommer, hor Kylian Mbappé formodes at skifte til Real Madrid. Franskmanden ser ud til at at blive den bedstbetalte i Kongeklubbens historie, erfarer engelske Sky Sports.

Kylian Mbappé peger for PSG
Foto: Sebastien Salom-Gomis/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En transfersaga ser ud til at slutte til sommer.

I flere år har Real Madrid angiveligt jagtet Kylian Mbappé, og meget tyder på, at Los Blancos får en ny trofæspiller til kaminhylden til sommer.

Mbappé tjener angiveligt en ganske pæn hyre i franske Paris Saint-German, og netop lønnen har været en af de store knaster i forhandlingen med Real Madrid, lyder det fra engelske Sky Sports.

– Hans følge har forhandlet med Real Madrid i de seneste tre-fire uger i forsøget på at nå frem til en aftale. Det er kompliceret, fordi det er store beløb, det drejer sig om, udtaler Sky Sports News’ chef-reporter, Kaveh Solhekol.

Kylian Mbappé peger for PSG
Foto: Sebastien Salom-Gomis/AFP/Ritzau Scanpix

Real Madrid har haft nogle af klodens største og bedste spillere på lønningslisten gennem tiden, men ingen har tjent så meget, som Mbappé ser ud til at få i lønposen i den spanske klub.

– Han bliver den højst-betalte spiller i Reals historie, men han kommer til at gå ned i løn. Det beløb, han tjener i PSG, er fænomenalt.

Medie: Mbappé har skrevet under på lang Madrid-aftale

Real Madrids plan er at fastholde den nuværende lønstruktur, men at været rundhåndet med bonusbetalinger til den 25-årige offensivspiller samt en stor sign-on fee, når han underskriver kontrakten.

– De (Real Madrid, red.) er villige til at gøre det på den måde, fordi han kommer til på en fri transfer. Beløbet, vi taler om, er større end 870 millioner kroner. Han rammer jackpot igen, men kommer til at tjene mindre end hos PSG, slutter Sky Sports-journalisten.

Mbappé indtog tredjepladsen på erhvervsmagasinet Forbes årlige liste over bedst-betalte sportsstjerner sidste år. Cristiano Ronaldo lå nummer et og Lionel Messi nummer to.

Mbappé startede på bænken, sidst PSG var i aktion. Læs den historie her. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P