Premier League

Slukøret Klopp om skader: Definitely not great

Jürgen Klopp er tirsdag kommet med en skadesopdatering forud for holdets kamp onsdag mod Luton Town, og det er ifølge manageren ikke opløftende nyt.

Jürgen Klopp må undvære mange profiler til kampen onsdag mod Luton Town
Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool er presset.

Holdet er presset til at vinde for at beholde førstepladsen i Premier League, men et helt andet pres er der også på manager Jürgen Klopp.

Manageren, der har annonceret sit stop i klubben til sommer, kunne i weekendens kamp mod Brentford se flere af sine spillere udgå med skade. Og lagt sammen med de i forvejen skadede spillere på Anfield, er panderynkerne til at få øje på hos Klopp.

– Det er ikke godt. Helt sikkert ikke godt, startede manageren på dagens pressemøde foran de engelske journalister.

Først og fremmest Klopp bekymret for den skade, der tvang den brasilianske målmand Alisson ud af truppen lørdag i Brentford.

– Han er ikke til rådighed. Vi ved ikke, hvor længe det tager. Men han er helt sikkert ikke til rådighed i den nærmeste fremtid, sagde Klopp på tirsdagens pressemøde.

Her gav han også en status på de øvrige skadede spillere, hvor Jota og Jones begge senest forlod Brentford-opgøret før tid.

– Diogo (Jota, red.) har også et problem med knæet, og han er ude. Det samme er Curtis Jones, der har en skade i benet. Og så er der de andre, hvor vi håndterer det dag for dag, og så må I se det, når startopstillingen kommer, sagde Klopp, der dog også mangler Trent Alexander-Arnold og Dominik Szoboszlai

– Trent og Dom’ er på vej tilbage men ikke i holdtræning endnu. Så det er situationen, sluttede en slukøret Klopp.

Også Joel Matip og Thiago er langtidsskadede hos Liverpool.

Liverpool spillet mod Luton Town onsdag aften klokken 20.30 dansk tid på Anfield.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P